| Promethean ActivPanel 2018

Het nieuwste ActivPanel van Promethean geeft interactief lesgeven een nieuwe impuls in het scherpste beeld.
Dankzij ActivConnect altijd direct klaar voor gebruik, met het gebruiksgemak van een tablet en een quicklink naar je eigen ClassFlow omgeving. Voeg gemakkelijk je favoriete apps toe. Zo heb je altijd met één touch de wereld binnen handbereik. Het ActivPanel is flexibel in gebruik, met wel 4 HDMI + 4 USB touch poorten sluit je eenvoudig devices aan en door het handige on-screen menu kun je gemakkelijk switchen.

ClassFlow
ActivConnect is naadloos geïntegreerd met ClassFlow, hèt meest innovatieve onderwijs platform. Met ClassFlow verbind je zowel binnen als buiten het klaslokaal docenten, leerlingen, digitale content en schooladministratiesystemen. Met nieuwe features als o.a. game-toetsen, badges en de Promethean marktplaats creëer je een inspirerende interactieve leeromgeving voor docent en leerling/student!

ActivPanel 2018 is beschikbaar in de maten:

• De beste software gratis bijgeleverd!
    De ongeëvenaarde en bekroonde ActivInspire software en de nieuwste cloud-based software Classflow.nl zorgen voor een inspirerende en (inter)actieve deelname van alle gebruikers!

ActivPanel V6 is flexibel uit te rusten in zowel vaste, in hoogte verstelbare als mobiele en kantelbare opstellingen. Sluit eenvoudig computers en andere apparaten aan, inclusief open pluggable specification (OPS) computers en mountable minicomputer eenheden zoals de Intel® NUC.