| Oplossingen

Hebt u zich wel eens afgevraagd of Cloud Computing wel de oplossing is die het beste bij uw digitale lesomgeving en ICT-omgeving past? Zijn er misschien andere mogelijkheden voor uw specifieke situatie en behoefte? Wilt u uw kantooromgeving naar de Cloud overbrengen? Of juist in huis houden? Of is een hybride model de oplossing voor uw onderwijsinstelling?

Aan informatie over Cloud Computing en alles wat daarmee samenhangt, is geen gebrek. Sterker, u ziet waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer.

Voor ons reden om een dienstenpakket te ontwikkelen en aan te bieden. Wij hebben een werkplekoplossing ontwikkeld, waar u geen omkijken naar heeft. U krijgt een compleet ingerichte (online) werkplekomgeving met alle voorzieningen voor moderne schoolautomatisering. Inclusief dagelijks beheer, onderhoud en ondersteuning.

Oplossingen

In the Cloud

Standaard diensten, schaalbaar, elastisch en benaderbaar via het Internet. Betalen naar verbruik. Met Live@edu en Microsoft Office 365.

>> Lees meer

Identiteit en Toegang

Wie ben je, wat zijn je eigenschappen? Kan je dat bewijzen? Wat mag je? …en hoe beheers ik deze toegang?

>> Lees meer

Touch & Go

Haal meer uit het digitale schoolbord! Totaaloplossing voor interactief lesgeven, leveren, installeren en trainen door één vertrouwde partij.

>> Lees meer

Consultancy

Altijd op zoek naar de voor u beste oplossing. Met eerlijk advies de mogelijkheden op een rij.

>> Lees meer

Abonnement

Vast bedrag per werkplek. Alle software en hardware is continu beschikbaar. Bring Your Own Device wordt realiteit!

>> Lees meer