| Wie zijn wij

De wereld van het leren verandert. Leerlingen, studenten, docenten, teamleden – ze willen beter, sneller en gemakkelijker kunnen werken, communiceren en samenwerken. U hebt ongetwijfeld al eens nagedacht over Cloud Computing en het virtueel aanbieden van lesmateriaal en software applicaties.

liveatschool ontwerpt, implementeert, beheert en onderhoudt uw complete ICT-infrastructuur. Alle aan IT gerelateerde zaken nemen wij van u over. Op ieder gebied: wij zorgen voor uw digitale lesomgeving.

liveatschool
liveatschool is een kennisorganisatie en opereert op het snijvlak van ICT en onderwijs. Met specialisten op het gebied van educatie, pedagogiek, hard- en software hebben we in eigen huis oplossingen ontwikkeld die volledig zijn toegespitst op primair en voortgezet onderwijs. We kennen de onderwijspraktijk als geen ander en weten precies wat er speelt op het gebied van onderwijsvernieuwing, kwaliteitsbeleid, wet- en regelgeving. Daardoor zijn we in staat u op bestuursniveau te ondersteunen. We spreken uw taal en adviseren u niet over technieken en platformen, maar over toepassingen en wat ze voor uw onderwijsinstelling kunnen betekenen. Wij zoeken de oplossing die bij u past!

liveatschool is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van ICT-infrastructuren en cloudomgevingen. Onze oplossingen sluiten aan op actuele vraagstukken op het gebied van beschikbaarheid, prestaties, beveiliging en beheer.

Het succesvol realiseren van een moderne “Private Cloud” omgeving vereist een brede en gedegen kennis van zowel ICT-infrastructuur als ICT-technologie. liveatschool heeft deze expertise in meer dan 10 jaar praktijkervaring opgebouwd en ondergebracht in één totaalconcept. Wij kunnen in plaats van losse producten en diensten een geïntegreerd geheel gebaseerd op Cloud Computing en virtualisatie leveren: “as-a-Service” oplossingen.

Onafhankelijk
liveatschool is zelfstandig en onafhankelijk. Wij werken met onze eigen ervaren professionals en we hebben een complementair netwerk van partners en professionals die het team – indien nodig – aanvullen. Mede hierdoor zijn we in staat om flexibel in te springen op uw vraag en kunnen we u voorzien van een breed scala aan activiteiten, producten en diensten.

Wij weten dat u zo eenvoudig mogelijk wilt kunnen beschikken over de meest geavanceerde technologieën, opleidingsmethoden en –technieken. Daarom maken wij automatisering net zo gewoon als water uit de kraan.